26-12-05

The whole ten yards.

Met: Bruce Willis, Matthew Perry, Amanda Peet.
Ex-huurmoordenaar Jimmy 'The Tulip' heeft zijn eigen dood in scene gezet en leeft nu met zijn vrouw Jill in een bungalow aan de Mexicaanse kust. Hun luie, gelukkige leventje wordt verstoord wanneer hun voormalige buurman, de nerveuze tandarts Oz, ineens op de stoep staat met slecht nieuws. Zijn vrouw Cynthia is ontvoerd door de Hongaarse maffia. Jimmy en Jill schieten te hulp maar al gauw ontdekken ze dat er meer aan de hand is..
 
2004

02:28 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

02-12-05

Scooby-Doo.

Met: Sarah Michelle Gellar, Freddie Prinze Jr., Linda Cardellini.

Fred, Daphne, Shaggy, Velma en Scooby besluiten om met hun bus 'Mystery Machine' af te reizen naar het populaire jongeren-vakantieoord Spookeiland van eigenaar Emile Mondavarious (Rowan Atkinson) om een aantal eigenaardige gebeurtenissen te onderzoeken. Mondavarious is bang dat als de jeugdige vakantie-gangers weten dat het spookt op zijn eiland, zij niet meer kiezen voor een verblijf op Spookeiland. Het vijftal van Mystery Inc. gaat op onderzoek uit en moet alles vergeten dat ze denken te weten over nep monsters en onechte geesten, om de zaak op te lossen en daarmee zichzelf te redden in dit raadselachtige en komische avontuur.

2002

 

Scooby-Doo 2: monsters unleashed!

Met: Sarah Michelle Gellar, Seth Green, Alicia Silverstone.

Jinkies ! Zoveel monsters zag je nog nooit samen! Meng die griezelige gruwels met Scooby-Doo en de rest van de Mystery Inc. bende en je krijgt het perfecte recept voor dolle familiepret! Een gemaskerde boosdoener zet het stadje Coolsville op stelten met een monstermachine die levensechte kopieën maakt van de oude vijanden van Mystery Inc. Angstaanjagende griezels zoals The 10,000 Volt Ghost, The Cotton Candy Glob, The Skelemen en The Pterodactyl Ghost. Fred (Freddie Prinze Jr.), Daphne (Sarah Michelle Gellar), Shaggy (Matthew Lillard), Velma (Linda Cardellini) en Scooby-Doo stellen een onderzoek in naar deze plotse monsterepidemie. Het duurt niet lang of Shaggy en Scooby vragen zich af of ze eigenlijk nog wel een rol kunnen spelen in Mystery Inc. Vastbesloten om hun kwaliteiten als speurneus te bewijzen, bekokstooft het immer uitgehongerde duo een geheim plannetje om het raadsel helemaal alleen te ontrafelen. Maar zijn onze vrienden wel opgewassen tegen hun grootste uitdaging ooit? Met Seth Green, Alicia Silverstone en Peter Boyle in enkele knotsgekke bijrollen, wordt Scooby Doo 2 een hondsdolle monsterjacht die je onder geen beding mag missen! Doo see it !

Trailer: http://raincloud.warnerbros.com/wbmovies/scoobydoo2/trail...

2004